Zoekt u energie en werkdrive?

Stel uw talenten centraal, ontdek waar uw kracht ligt en geef uw carrière een boost.

Twee belangrijke kernvragen: Weet u wat u wilt? En doet u waar u goed in bent? Ons advies is om nu te investeren in zelfkennis. Ontdek waar u goed in bent, wat uw ambitie is en welke talenten u nodig heeft – en wanneer – om uw doelen en resultaten te behalen.

In de eerste 25 levensjaren worden gedragsstijlen, drijfveren, waarden en talenten voor het overgrote deel bepaald. Belevingen in die periode hebben impact: ouders, speelgoed, vrienden, leerkrachten en bijvoorbeeld studie. Zij bepalen mede de ‘softskill’ vaardigheden, waar u deze voor wilt inzetten en hoe u dat in samenwerking met anderen doet.

Wat weet u?

Bij een carrièreboost is het echter van belang om te weten wat u uniek maakt, waar u goed in bent. Maar hoe weet u dat? En hoe maakt u daar effectief gebruik van?

Ons antwoord is TriMetrix, het meest diepgaande zelf-assessment om concreet inzicht te krijgen in uw talenten. Het is een geavanceerde tool voor selectie, coaching en talentenmanagement. TriMetrix is gebaseerd op drie verschillende modellen, elk onafhankelijk ontwikkeld door drie wetenschappers aan universiteiten zoals MIT en Harvard. Target Training International (TTI) ontwikkelde het TriMetrix-systeem. Voortbouwend op meer dan 25 jaar onderzoek en ontwikkeling op het gebied van menselijke kwaliteiten, bracht TTI het werk van Robert Hartman (Hartman-waardeprofiel), Eduard Spranger (werkplekmotivatoren) en William Marston (DISC) samen in één krachtig assessment.

TriMetrix omvat:

 • analyse talenten/vaardigheden;
 • de werkgerelateerde drijfveren;
 • het DISC-model (voorkeursgedrag en -communicatie).

Door de combinatie van deze drie instrumenten kunnen wij nauwkeurig bepalen waar uw kracht ligt, waar u energie en een drive van krijgt en wat u nodig heeft om uw carrière een boost te geven. Het gaat daarbij om prestaties in verschillende zakelijke- en levensrollen. U krijgt scherp zicht op de volgende kenmerken:

 • wat u in potentie aan basisvaardigheden bezit;
 • waarom u in beweging komt en deze basisvaardigheden gebruikt;
 • hoe u de dingen doet in interactie met anderen.

Het is belangrijk om te ontdekken hoe deze verschillende kenmerken u identiteit geven. Ze geven een beeld van uw unieke kracht en valkuilen. Door het vergroten van deze kennis bent u in staat uw begrip, betrokkenheid en samenwerking te verbeteren.

Met als resultaat: u kunt met meer energie, drive en zelfvertrouwen werken aan uw carrière.

Werkwijze

 1. Na de keuze voor een coachingsessie sturen wij u een code om uw eigen TriMetrix-profiel te maken.
 2. U maakt het TriMetrix-profiel.
 3. We plannen een eerste gesprek van circa drie uur om uw profiel te bespreken en vergroten uw zelfkennis.
 4. Na twee weken plannen we een tweede gesprek van circa twee uur om de verkregen inzichten te vertalen naar concrete stappen/acties of advies.
 5. Gedurende een vaste periode van zes maanden of één jaar voeren we coachinggesprekken.

De communicatie tussen u en uw coach kan online, face to face of een mix hiervan zijn. Voor online communicatie gebruiken wij Coachi, een webbased ontwikkelplatform met als voordelen: tijdbesparing, geen reistijd, eenvoudige bereikbaarheid van de coach (ook voor een korte vraag), efficiënte werkwijze, informatie gestructureerd op één plek, kostenbesparing, sneller ter zake, overal alle gegevens beschikbaar (webbased) en veilig omdat de gegevens alleen toegankelijk zijn voor de betrokkenen.

Varianten

Carrièreboost bieden wij in drie varianten aan:

Carrièreboost advies
Na twee gesprekken (stap vier uit de werkwijze) stopt het traject met een coachingadvies. Gedurende een jaar krijgt u online ondersteuning bij vragen over het TriMetrix-profiel.

Carrièreboost bewust
Het gehele traject duurt zes maanden en na het formuleren van het advies volgen vier coachingsessies van 1,5 uur. U heeft onbeperkt online ondersteuning gedurende het traject.

Carrièreboost effectief
Het gehele traject duurt twaalf maanden. Na het formuleren van het advies kunt u onbeperkt gesprekken voeren van 1,5 uur, inclusief online ondersteuning.

Met TriMetrix en onze deskundige begeleiding geeft u een boost aan uw carrière!

Neem contact met mij op.