“De workshop van Peter was zeer verhelderend, uitdagend en logisch. Aan de hand van verschillende bekende personen werden persoonlijke eigenschappen heel dichtbij gebracht en met zijn boek ook nog eens visueel gemaakt. Peter is een boeiende verteller die je echt wilt laten excelleren in vrijheid, als je de kans hebt, maak er zeker gebruik van! Ik heb nu al zin in ons volgende gesprek.”

André Vellekoop, Financieel adviseur bij Vellekoop Financial Services

Wat kan je verwachten

Wat houdt persoonlijke ontwikkeling in? Hoe kan ik mijn persoonlijk leiderschap versterken? In deze interactieve workshop ga je ontdekken wat je kunt doen om te Excelleren in vrijheid en leiding te geven aan je eigen leven en dat van anderen. Ik neem je mee in de visies op mens zijn van bekende en minder bekende filosofen. Verder krijg je een structuur, handvatten en aansprekende casuïstiek. Van zowel wereldberoemde mensen als uit mijn eigen praktijk en de sport.


Resultaat workshop: grafiek als basis voor eigen recept voor persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens de workshop krijg je een spiegel voorgehouden en werk je aan een eigen recept voor persoonlijke ontwikkeling. Aan het einde ga je naar huis met meer zelfinzicht, zelfkennis en zelfbewustzijn en tips voor verdere ontwikkeling en groei. Én met een eigen exemplaar van het boek.

Voor wie

De workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in, en of wil werken aan, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap en het vergroten van zelfbewustzijn en zelfkennis.

De workshop is ook geschikt voor teams of organisaties die een stap willen zetten in het verbeteren van: teamontwikkeling, talentontwikkeling en zelfsturing.

Datum, duur en locatie

Eerst volgende open inschrijving is op 12 december van 14:00 uur tot 16:45 uur in Den Haag.

Voor teams en organisaties kan de workshop in-company worden gegeven.

De workshop kan in duur variëren van 2 tot 4 uur.

Groepsgrootte

Max 8 personen.

Prijs

€ 79,-.  Inclusief boek Excelleren in vrijheid t.w.v. € 34,95

In-company kan deze workshop ook worden gegeven. Neem hiervoor contact met mij op.

Aanmelden/informatie

Interesse? Neem contact met mij op.

Hieronder een korte impressie door film producer Martijn Krijtenburg van KRB Producties die heeft deelgenomen aan de workshop en het niet kon laten om een paar beelden te schieten.