“De workshop van Peter was zeer verhelderend, uitdagend en logisch. Aan de hand van verschillende bekende personen werden persoonlijke eigenschappen heel dichtbij gebracht en met zijn boek ook nog eens visueel gemaakt. Peter is een boeiende verteller die je echt wilt laten excelleren in vrijheid, als je de kans hebt, maak er zeker gebruik van! Ik heb nu al zin in ons volgende gesprek.”

André Vellekoop, Financieel adviseur bij Vellekoop Financial Services

“Peter’s workshop Excelleren in vrijheid geeft je zelf-inzicht in je denkstijlen. Een verrijkende methode voor persoonlijke ontwikkeling en originele aanvulling op de bekende gedragstijlen en drijfveren methodieken. Peter weet de onderliggende complexe theorieën duidelijk te vertalen naar een praktische toepassing. Hij doorspekt zijn verhaal met voorbeelden van iconen uit de wereldgeschiedenis, die ook zijn mooi vormgegeven boek illustreren. Peter begeleidt op een rustige en bevlogen manier, geeft deelnemers alle ruimte en weet ieders aandacht tot het einde vast te houden. Aanrader!”

Maaike de Loor, Country Programme Manager bij Nuffic

Wat kan je verwachten

Wat houdt persoonlijke ontwikkeling in? Hoe kan ik mijn persoonlijk leiderschap versterken? In deze interactieve workshop ga je ontdekken wat je kunt doen om te Excelleren in vrijheid en leiding te geven aan je eigen leven en dat van anderen. Ik neem je mee in de visies op mens zijn van bekende en minder bekende filosofen. Je krijg een structuur, handvatten en aansprekende casuïstiek. Van zowel wereldberoemde mensen als uit mijn eigen praktijk en de sport.

Tijdens de workshop schets je jouw profiel. Dat geeft inzicht in jouw talenten. Én het geeft inzicht in de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Het is hiermee de basis om je eigen recept op te stellen waarmee jij je ontwikkeling een boost kan geven. Aan het einde ga je naar huis met meer zelfinzicht, zelfkennis en zelfbewustzijn en tips voor verdere ontwikkeling en groei. Én met een eigen exemplaar van het boek. Met het boek en het geschetste profiel kan je werken aan je recept waarmee jij je duurzaam verder kunt ontwikkelen.

Resultaat workshop: persoonlijk profiel als basis voor eigen recept voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie

De workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in, en of wil werken aan, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap en het vergroten van zelfbewustzijn en zelfkennis.

De workshop is ook geschikt voor teams of organisaties die een stap willen zetten in het verbeteren van: teamontwikkeling, talentontwikkeling en zelfsturing.

Datum, duur en locatie

Gezien de coronacrisis zullen de workshops niet voor april 2021 plaatsvinden.

Voor teams en organisaties kan de workshop in-company worden gegeven.

Groepsgrootte

Max 8 personen.

Prijs

€ 97,50  Inclusief boek Excelleren in vrijheid t.w.v. € 34,95

Aanmelden/informatie

Interesse of aanmelden voor een workshop in 2021? Neem contact met mij op.