Wat kan je verwachten

Wat houdt persoonlijke ontwikkeling in? Hoe kan ik mijn persoonlijk leiderschap versterken? In deze interactieve workshop ga je ontdekken wat je kunt doen om te Excelleren in vrijheid en leiding te geven aan je eigen leven en dat van anderen. Onder het genot van een hapje en een drankje neem ik je mee in de visies op mens zijn van bekende en minder bekende filosofen. Verder krijg je een structuur, handvatten en aansprekende casuïstiek. Van zowel wereldberoemde mensen als uit mijn eigen praktijk en de sport.


Resultaat workshop: grafiek als basis voor eigen recept voor persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens de workshop krijg je een spiegel voorgehouden en werk je aan een eigen recept voor persoonlijke ontwikkeling. Aan het einde ga je naar huis met meer zelfinzicht, zelfkennis en zelfbewustzijn en tips voor verdere ontwikkeling en groei. Én met een eigen exemplaar van het boek.

Voor wie

De workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in, en of wil werken aan, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap en het vergroten van zelfbewustzijn en zelfkennis.

De workshop is ook geschikt voor teams of organisaties die een stap willen zetten in het verbeteren van: teamontwikkeling, talentontwikkeling en zelfsturing.

Datum, duur en locatie

Voor teams en organisaties kan de workshop in-company worden gegeven.

Vrijdag 24 mei. Inloop vanaf 18.00, aanvang van de presentatie is 18.30 en duurt t/m 20.30. Domo Eclectica, Annastraat 11, 2513 AT Den Haag.

Binnenkort volgen er data voor 2019.

Groepsgrootte

Max 20 personen.

Prijs

€ 39,50. Inclusief boek Excelleren in vrijheid t.w.v. € 34,95

Aanmelden/informatie

Interesse? Neem contact met mij op.