Lees je deze nieuwsbrief op je telefoon?
Draai het dan een kwartslag om het goed te kunnen lezen.

EXCELLEREN IN VRIJHEID

INSPIRATIE  +
3 ‘LOCK DOWN’ AANBIEDINGEN

De balans in ons leven is verstoord. Dat betekent gevaar én een kans. De kans om de wereld een stukje mooier te maken. Mits we stil staat bij de vraag: Hoe willen wij leven? In deze nieuwsbrief inspiratie:

 • een videoboodschap van Jan Rotmans
 • boekentip: Vrede kun je leren 
 • gratis analyse van TTISI met persoonlijke tips voor thuiswerkers
 • verloting van 2 boeken: PostTraumatische Groei, Sterker door ellende

En 3 ‘Intelligente lock-down’ aanbiedingen om de vraag te beantwoorden: Hoe wil ik leven? 

 1. 10% korting op Advies- of Boosttraject
 2. 33% korting op Onderhoudstraject voor oud-coachees
 3. Gratis scan en gesprek bij aanschaf van mijn boek

Veel leesplezier!

HOE WIL IK LEVEN?

We beleven een historische tijd. Dat behoeft geen toelichting meer. Nu vraag ik me af hoe de wereld er uitziet na de coronacrisis.

In het Chinees bestaat het woord crisis uit 2 woorden: gevaar en kans.
En dat is het voordeel van een crisis. Nadat het gevaar is geweken, en we van de eerste schrik zijn bekomen, ontstaat er de ruimte en de kans om te leren en andere keuzes te maken.

We ervaren de impact van niet vliegen en reizen, van thuis werken en thuis onderwijs, minder consumeren, minder overleggen, minder sociale contacten, schonere lucht en minder lawaai, minder haast, minder economische welvaart, meer stress of minder stress, en ga zo maar door.

We ervaren de impact van Radio en TV die sinds enkele weken van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat corona inzichten, meningen en gedachten van experts, opiniemakers en BN-ers over ons heen storten. Sociale media overspoelen ons met zelfbenoemde goeroes die hun eigen ideeën voor de toekomst bevestigd zien en deze ‘kans’ aangrijpen om het nogmaals te benadrukken.

Dat alles zorgt ervoor dat je bepaalde gevoelens hebt, er iets van denkt of er een oordeel over hebt, en dat je geneigd bent iets te gaan doen of te laten. Neem de tijd om dat bij jezelf waar te nemen. Praat er met anderen over. Wat voelen, denken en doen anderen, en waarom? Benoem wat je waardeert of juist waardeloos vindt aan de situatie. Zodat je straks weet wat uit het pre-corona tijdperk je wilt behouden en wat je gestolen kan worden.

De komende weken en maanden worden we ons bewuster van een aantal zaken, krijgen we meer zelfkennis en krijgen we de kans om de wereld weer een stukje mooier te maken. Mits we de juiste keuzes maken. Het is nú belangrijk dat iedereen nadenkt over de vraag: Hoe wil ík leven?

INSPIRATIE

VERBETER DE WERELD, VERANDER JEZELF

Jan Rotmans vertelt over zijn droom. Een mooiere wereld creëren van onderop. Veel mensen zijn dolend en hebben geen duidelijke richting, er is gebrek aan inzicht en overzicht, heel veel mensen zijn los geraakt van de samenleving. En daar ligt een verantwoordelijkheid voor iedereen. In wat voor wereld en in wat voor economie wil jij leven? Hoe ga jij je persoonlijk ontwikkelen? Als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt, kunnen we in 15 jaar de transitie naar een duurzame wereld realiseren, aldus Jan Rotmans, Professor Duurzame Transitie bij het Erasmus Universiteit Rotterdam. Wordt de droom van Jan Rotmans sneller realiteit na de coronacrisis?

 

.

(INNERLIJKE) VREDE KUN JE LEREN

Nederlands Paperback
ISBN:9789023481515
Druk: 1 mei 2017  96 pagina’s

Meer zelfkennis, je goed leren uitdrukken, empathie voor anderen, en een goede verhouding tot het leven op deze planeet zijn de oplossingen gepresenteerd in het boek Vrede kun je leren. Oplossingen die volgens de auteurs innerlijke vrede ontwikkelen en aanslagen, zoals op de Bataclan, kunnen voorkomen.

Een beknopt boekje, makkelijk leesbaar, nieuwsgierig makend en prikkelend, over hoe duurzame maatschappelijke veranderingen mogelijk worden door persoonlijke verandering.

 

GRATIS TIPS VOOR THUISWERKEN

TTI SI heeft een mooie actie voor thuiswerkers: een gratis Working From Home Analyse. De analyse is gebaseerd op DISC, en biedt de respondent zeer bruikbare Tips voor Thuiswerken, op basis van zijn/haar belangrijkste DISC-stijlen. De informatie is op maat gemaakt. Én deze kan ik, als gecertificeerd TTISI Consultant, GRATIS aanbieden.IK WIL EEN GRATIS OP MAAT ANALYSE MET TIPS VOOR THUISWERKEN

2 GRATIS EXEMPLAREN VERLOTEN

Ingrijpende gebeurtenissen kunnen je leven erg beïnvloeden. Dan kan het gaan over het krijgen van een ziekte, het meemaken van een burn-out of een depressie, het zien gebeuren van een ongeluk, het meemaken van een echtscheiding of andere ellende.

Greet Vonk (een gewaardeerde collega TriMetrix-consultant) heeft, samen met Anja Jongkind, onlangs een boek geschreven: Post Traumatische Groei, Sterker door ellende.


Hardcover, gebonden
ISBN:9789492528445
Druk 2020 170 pagina’s

Greet Vonk geeft ook gratis online inspiratiesessies over PTG.

Ik heb 2 exemplaren van het boek om te verloten onder geïnteresseerden. Wil jij gratis het boek ontvangen? Laat het me weten voor 12 mei 2020.

IK WIL GRAAG EEN GRATIS EXEMPLAAR ONTVANGEN

3 ‘LOCK-DOWN’ AANBIEDINGEN

1 – VRIJHEID ZIEN OF PAKKEN? 10% KORTING

Zijn er mensen in jouw omgeving of organisatie die moeite hebben om de juiste richting te kiezen of het juiste pad te vinden? Mensen die moeite hebben om één of meerdere van de volgende vragen te beantwoorden:

Wie ben ik?
Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?
Waar wil ik naartoe?
Welke stappen heb ik te zetten?
Wat is mijn ideale baan? 
Dan kunnen ze gebruik maken van een van de onderstaande diensten waarop ik een ‘intelligente lock down’ korting geef van 10% zolang we in een ‘intelligente lock down’ verkeren en 100% online afspreken. Deze korting is geldig tot 12 mei 2020.

BESTEL ‘VRIJHEID ZIEN OF PAKKEN’ MET ‘LOCK DOWN’ KORTING
 

2 – VRIJHEID BEHOUDEN? 33% Korting

Coachees die in het verleden een TriMetrix-profiel hebben gemaakt biedt ik aan om het profiel nogmaals te bespreken.

Om bewust te blijven en bewust te werken aan ambities, krachten, het ontwijken van valkuilen, focus op de juiste acties en het werken aan ontwikkelpunten, is het van belang om daarop regelmatig te reflecteren. Persoonlijke ontwikkeling is geen eenmalige actie, het is een doorlopend proces waarin de coachee zich kan blijven ontwikkelen om zijn vrijheid te behouden.

Daarom bied ik een 2 uur durend online gesprek aan om:

 • profiel opnieuw te bespreken
 • te reflecteren op ervaringen van afgelopen jaren
 • nieuwe doelen te stellen
 • ontwikkelpunten te benoemen
 • de stappen te benoemen om nieuwe doelen te bereiken

Na het gesprek maakt de coachee een reflectieverslag waarop ik reageer. We sluiten het traject dan af met een online gesprek van rond de 30 minuten.

Op bovenstaand traject geef ik een korting van € 135,- en reken ik nu € 270, ex 21% BTW. Deze actie is geldig tot 12 mei 2020.

BESTEL ‘VRIJHEID BEHOUDEN’ MET ‘LOCK DOWN’ KORTING

3 – BOEK + GRATIS SCAN EN GESPREK

Op zoek naar een mentale balans in deze verwarrende tijden? Koop nu mijn boek via de knop hieronder. Je krijgt dan van mij een link opgestuurd waarmee je een scan (een klein aantal vragen) kunt maken om te onderzoeken hoe jij kunt Excelleren in vrijheid. Wat jij kunt doen om balans te vinden en je vrijheid te vergroten. Als je deze hebt gemaakt, neem ik contact met je op om de uitkomst (telefonisch of skype) te bespreken. Dat gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Daarna kun je gericht lezen en werken om jouw recept voor persoonlijke ontwikkeling op te stellen

Deze aanbieding geldt tot 12 mei 2020 en is ook geldig als je boek(en) voor medewerkers in jouw organisatie bestelt.

KOOP NU

Geniet, rust uit
Laat je inspireren
Wees niet bang
Voel je vrij

Kies een richting
Kom in Actie

Ik hoop je snel te spreken.

Met vriendelijke groet,
Peter Roemeling

ELKAAR INSPIREREN?

JA, IK WIL EEN KEER MET JE AFSPREKEN

TIP, SUGGESTIE OF VRAAG?

IK BEN EEN EN AL OOR!

Website Website

Email Email

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*