Advies

“Peter heeft zich in de 4,5 maand dat hij werkzaam was voor LeasePlan met name gericht op het implementeren van alle activiteiten van de LeasePlan Academy binnen het interne social media platform genaamd LinkedPeople. Peter heeft zich deze tool eigen gemaakt en ervoor gezorgd dat er voor alle trainings- en ontwikkelingsactiviteiten een gedegen platform is ontwikkeld waar mensen kunnen leren, kennis delen, gezamenlijk werken aan projecten, ondersteuning vinden voor programma’s in de organisatie d.m.v. het opzetten van toolkits, e-learning support, het vinden en delen van talent etc. Daarnaast heeft Peter een onderzoek uitgevoerd welke e-learning support het best zou passen bij de activiteiten en toekomstplannen van de LeasePlan Academy. Dit alles heeft hij op bijzonder professionele wijze uitgevoerd. Mijn zijn expertise en enthousiasme heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de LeasePlan Academy en door zijn input hebben we als Academy belangrijke stappen voorwaarts kunnen maken. Peter is naast een echte professional ook een bijzonder prettige collega, die zeer zelfstandig aan het werk gaat en op de juiste momenten het overleg zoekt. Wij waren heel blij met Peter en stellen het belangrijke werk dat hij voor ons gedaan heeft zeer op prijs.”

Saskia Vos, Management Development & International Training Manager

Door teams intensief te begeleiden heb ik veel kennis opgebouwd die ik graag doorgeef. Vaak krijgen ik vragen zoals:

Is coaching voor onze organisatie wel geschikt of hebben wij meer aan begeleiding?
Welke vorm van coaching of begeleiding is voor ons het meest geschikt?
We willen ons beter op de toekomst voorbereiden, hoe kunnen we dat goed doen?
We staan voor complexe strategische keuzes waarin veel verschillende en tegengestelde belangen spelen, hoe pakken wij dit als team goed aan?

Heb je kennis en ervaring nodig om teamprestaties en prestaties van teamleden te verbeteren? Of zoek je inzichten van buiten de eigen organisatie om een verandertraject op te zetten? Ik adviseren je graag! Natuurlijk geef ik ook graag advies over persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en talentontwikkeling.