Interim

“Peter heeft zich in de 4,5 maand dat hij werkzaam was voor LeasePlan met name gericht op het implementeren van alle activiteiten van de LeasePlan Academy binnen het interne social media platform genaamd LinkedPeople. Peter heeft zich deze tool eigen gemaakt en ervoor gezorgd dat er voor alle trainings- en ontwikkelingsactiviteiten een gedegen platform is ontwikkeld waar mensen kunnen leren, kennis delen, gezamenlijk werken aan projecten, ondersteuning vinden voor programma’s in de organisatie d.m.v. het opzetten van toolkits, e-learning support, het vinden en delen van talent etc. Daarnaast heeft Peter een onderzoek uitgevoerd welke e-learning support het best zou passen bij de activiteiten en toekomstplannen van de LeasePlan Academy. Dit alles heeft hij op bijzonder professionele wijze uitgevoerd. Mijn zijn expertise en enthousiasme heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de LeasePlan Academy en door zijn input hebben we als Academy belangrijke stappen voorwaarts kunnen maken. Peter is naast een echte professional ook een bijzonder prettige collega, die zeer zelfstandig aan het werk gaat en op de juiste momenten het overleg zoekt. Wij waren heel blij met Peter en stellen het belangrijke werk dat hij voor ons gedaan heeft zeer op prijs.”

Saskia Vos, Management Development & International Training Manager

Heeft uw organisatie een gerichte opdracht waar tijdelijke inzet van een externe is gewenst? Mijn kennis, expertise en ervaring zet ik graag in om u tijdelijk te ondersteunen.

Als Interimmer bied ik extra knowhow ter versterking van uw bedrijf, waardoor toegevoegde waarde wordt gecreëerd. Er zijn geen emotionele banden met uw bedrijf, waardoor ik efficiënt en zakelijk opereer. Bovendien is inzet van een Interimmer effectief: pay per hour. Daardoor zijn de kosten lager dan voor iemand met vergelijkbare kwalificaties op de pay-roll.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op.