Over

Peter Roemeling

“Elk mens is van nature nieuwsgierig en wil zich ontwikkelen.”

 

Heb jij, of één van je medewerkers, moeite om de juiste richting te kiezen of het juiste pad te vinden? Heb jij, of één van je medewerkers, moeite om één óf meerdere van de volgende vragen te beantwoorden:

➤ Wie ben ik?
➤ Waar wil ik naar toe?
➤ Welke stappen ga ik zetten?
➤ Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?
➤ Wat is mijn ideale baan?

Laat je dan door mij ondersteunen. Ik begeleid mensen in een traject om zelfkennis en zelfbewustzijn te vergroten. Met deze zelfkennis en zelfbewustzijn zijn mijn coachees in staat om authentieker leiding te geven aan hun leven. Nemen ze de regie in eigen hand, én gaan ze de juiste stappen zetten om zich verder te ontwikkelen.

Sinds 1996 ben ik actief als coach, adviseur en trainer en help ik mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en talentontwikkeling. Tevens ben ik auteur van het boek ‘Excelleren in vrijheid | Een recept voor persoonlijke ontwikkeling’.

‘Excelleren in vrijheid’ is een universeel recept voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Een recept om je vleugels te geven en boven jezelf uit te stijgen. Een recept om waarde toe te voegen aan jouw leven, aan de organisatie waarvoor je werkt, jouw partners, klanten en aan de wereld om je heen.

Ik heb drie eenvoudige diensten ontwikkeld om antwoorden te vinden op bovengenoemde vragen en persoonlijke ontwikkelvragen:

➤ Advies Persoonlijke ontwikkeling om je vrijheid te zien
➤ Boost Persoonlijke ontwikkeling om je vrijheid te pakken, en
➤ Onderhoud Persoonlijke ontwikkeling om je vrijheid te behouden.

Ik ben expert, en gecertificeerd, in het toepassen van:
➤ DISC gedragsstijlen van Marston;
➤ Drijfveren van Spranger;
➤ Denkstijlen van Hartman en afgeleide talenten.

Sinds 2004 ben ik gecertificeerd door TTI Success Insights en heb zeer veel ervaring opgedaan in het praktisch toepassen van deze drie theorieën.

RSHI-Member-Badges

Sinds 2022 ben ik lid van het Robert S. Hartman Institute, een non-profit organisatie die informatie over formele en toegepaste axiologie verzamelt, bundelt, bewaart en beschermt, inclusief andere werken en de nalatenschap van Robert S. Hartman.

Artikel over Peter uit 2013

Dit kind geeft alles voor vrijheid

Peter 1975