Excelleren in vrijheid

Introductie + Bestellen

“Dit boek heeft mij een heldere spiegel voorgehouden toen ik al tijden zoekende was naar wat ik eigenlijk wilde. Daar kwam ik niet uit. Door het lezen en vooral door het invullen van de scores bij elk hoofdstuk werd mij duidelijk dat ik volledig uit balans was. ….  Tijd voor een andere aanpak met een duidelijke richting … Heel fijn dat dit boek bij mij tot zo’n helder zelfinzicht en tot aanpak heeft geleid!”

Review op bol.com van een lezer.

Een bijdrage aan een mooiere wereld

Met dit boek hoop ik jou te inspireren met een visie op persoonlijke ontwikkeling. En je aan te sporen meer zelfkennis te verkrijgen en bewuster te worden van jezelf, zodat je jezelf (verder) ontwikkelt. Ik ben ervan overtuigd dat mensen die bewuster zijn van zichzelf ook bewuster worden van hun omgeving. Dat heeft een positieve weerslag op de omgeving die hierdoor dus meeverandert. Zo draag jij bij aan een mooiere wereld.

Alle hoofdstukken nodigen je uit om de activiteiten op te schrijven die jou helpen om te groeien. Samen vormen ze de ingrediënten van je recept voor persoonlijke ontwikkeling. Om menselijker te worden, bij te dragen tot een mooiere wereld, en kleine stappen te zetten om de vrijheid van anderen te respecteren en te vergroten.

Excelleren in vrijheid | Een recept voor persoonlijke ontwikkeling is een nuttig en waardevol handboek voor iedereen die behoefte heeft aan handvatten, meer structuur en aansprekende voorbeelden om sturing te geven aan zijn of haar eigen leven. Duik in de levens van bekende mensen en maak kennis met zes waarden voor persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van de visies van bekende filosofen zoals Socrates, Hartman, Arendt en Bieri beschrijft het boek waarom deze waarden universeel zijn voor elk mens.

Vervolgens kun je onderzoeken in welke mate ze betekenis hebben voor jou. Met dat inzicht stel je je eigen recept voor jouw persoonlijke ontwikkeling samen. Wie hiermee aan de slag gaat, creëert voor zichzelf de ruimte om te ‘Excelleren in vrijheid’.

Bestellen

Heb je interesse en wil je het boek bestellen?

Wil je een gebonden
boek in het Nederlands?

Wil je een e-pub in
het Nederlands?

Would you like to order
an e-book in English?

Acties

Onderstaande acties zijn alleen geldig bij het bestellen van het gebonden boek in het Nederlands.

Bestel 20 boeken of meer en ik kom langs voor een gratis gesprek hoe jij, je team of je organisatie, een boost kan geven aan persoonlijke ontwikkeling en Excelleren in vrijheid mogelijk kan maken.

Bestel 40 boeken of meer en ik verzorg een gratis workshop Excelleren in vrijheid van 1 dagdeel (ter waarde van € 750).

Presentatie over het boek

Wil je een presentatie over het boek en de visie op persoonlijke ontwikkeling? Neem dan contact met me op.