Excelleren in vrijheid

Recensies & Persbericht

“De biografie van Stalin is de kapstok waar auteur Peter Roemeling een van de zeven hoofdstukken van zijn buitengewoon originele (zelf)hulpboek ‘Excelleren in vrijheid’ aan ophangt.” Mooie eerste recensie van Elly Stroo Cloek, recensist van managementboeken voor o.a Managementboek en bol.com.

“Als je net als ik gefascineerd bent door het woord ‘vrijheid’, en dagelijks op zoek bent naar hoe je in vrijheid kunt werken en ontwikkelen, dan is dit boek echt een must om te lezen.” Carlijn Tempelaars heeft het lezen van het boek ervaren als een nieuwe ontdekkingsreis waarin ze meer over haarzelf te weten is gekomen. Lees haar recensie op carlijntempelaars.com.

Ton Verheijen, bedrijfsjournalist gespecialiseerd in economie en businesswriting, schreef een persbericht naar aanleiding van de boekpresentatie: Origineel zelfhulpboek ‘Excelleren in vrijheid’, een reset voor persoonlijke ontwikkeling

“Excelleren in vrijheid is een uniek boek. Het is denk ik voor het eerst dat in een boek het thema persoonlijk leiderschap vanuit zowel de theoretisch-filosofische als de casuïstische als de pragmatische hoek wordt beschouwd.” Chris den Daas schreef een recensie op linkedin.

Enkele reacties van lezers:

  • “Het boek daagt je uit tot nadenken en je ideeën in de waagschaal te stellen.”
  • “Het gaat niet over vaardigheden aanleren, maar kijken op een andere manier.”
  • “Fantastische insteek als je verder en dieper wilt gaan.”
  • “Het legt bloot waar ik goed in ben en waaraan het schort. En ik krijg handvatten om aan de slag te gaan.”
  • “Ik krijg theoretische kapstokken aangeleverd om leiding te geven aan mijn eigen leven.”