Overige Diensten

Assessment

TriMetrixgrafieken

Elke persoon brengt zijn eigen set van gedragsstijlen, drijfveren, waarden, denkstijlen, talenten en vaardigheden mee naar zijn werk. Veel organisaties slagen er niet in om de juiste persoon effectief te matchen met de talenten die nodig zijn voor optimale prestaties. Middels een TriMetrix-profiel en mijn expertise met het instrument voorkom ik slechte selectie en de daarmee gepaard gaande aderlating voor uw bedrijfsresultaten.

Bedrijven willen de juiste mensen in de juiste functies hebben. Om dit te doen, is een goede selectie- en ontwikkelingsproces essentieel. Het TriMetrix-systeem is daarbij een uitstekend middel. Het is wetenschappelijk en gevalideerd. Het stelt bedrijven in staat om functies te benchmarke, kandidaten te beoordelen, de juiste persoon te selecteren en om ontwikkelpunten te benoemen voor een nieuwe medewerker.

Voor professionele ondersteuning en assistentie bij dit proces ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn ervaring met TriMetrix is groot. Sinds 1996 heb ik expertise en ervaring opgedaan in diverse ‘onboarding’ en talentontwikkelprogramma’s. Sinds 2004 gebruik ik het systeem voor coaching, training en selectie.

Mensen vormen de organisatie. Zij hebben direct impact op de bedrijfsresultaten en zijn essentieel om concurrerend, onderscheidend en succesvol te zijn. Daarom is het van belang om het selectieproces in één keer goed te doen.

Concreet ondersteun ik organisaties bij de selectie met:

  • Afnemen assessments;
  • Bepalen van de meest passende kandidaten;
  • Opstellen ontwikkelplan voor nieuwe medewerker.

Meer informatie

Afhankelijk van de organisatie, aantal te selecteren personen en het belang van de functie wordt bepaald welke bijdrage ik lever in het selecteren van de juiste persoon. Neem contact met mij op om dat te bespreken

Een TriMetrixprofiel ziet er als volgt uit: Voorbeeld TriMetrixprofiel.

Relevante artikelen

Talentontwikkeling: Mentale kracht geeft doorslag

Selecteren op winnaarsmentaliteit? Kan dat?

Waterschap De Dommel leidt coaches zelf op