Excelleren in vrijheid | Een recept voor persoonlijke ontwikkeling is een nuttig en waardevol handboek voor iedereen die behoefte heeft aan handvatten, meer structuur en aansprekende voorbeelden om sturing te geven aan zijn of haar eigen leven. Duik in de levens van bekende mensen en maak kennis met zes waarden voor persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van de visies van bekende filosofen zoals Socrates, Hartman, Arendt en Bieri beschrijft het boek waarom deze waarden universeel zijn voor elk mens.

Vervolgens kun je onderzoeken in welke mate ze betekenis hebben voor jou. Met dat inzicht stel je je eigen recept voor jouw persoonlijke ontwikkeling samen. Wie hiermee aan de slag gaat, creëert voor zichzelf de ruimte om te ‘Excelleren in vrijheid’.

Preview

Nieuwsgierig? Bekijk de inhoudsopgave en de inleiding om een goede indruk te krijgen van het boek.

Recensies en persbericht

“De biografie van Stalin is de kapstok waar auteur Peter Roemeling een van de zeven hoofdstukken van zijn buitengewoon originele (zelf)hulpboek ‘Excelleren in vrijheid’ aan ophangt.” Mooie eerste recensie van Elly Stroo Cloek, recensist van managementboeken voor o.a Managementboek en bol.com.

“Als je net als ik gefascineerd bent door het woord ‘vrijheid’, en dagelijks op zoek bent naar hoe je in vrijheid kunt werken en ontwikkelen, dan is dit boek echt een must om te lezen.” Carlijn Tempelaars heeft het lezen van het boek ervaren als een nieuwe ontdekkingsreis waarin ze meer over haarzelf te weten is gekomen. Lees haar recensie op carlijntempelaars.com.

Ton Verheijen, bedrijfsjournalist gespecialiseerd in economie en businesswriting, schreef een persbericht naar aanleiding van de boekpresentatie: Origineel zelfhulpboek ‘Excelleren in vrijheid’, een reset voor persoonlijke ontwikkeling

“Excelleren in vrijheid is een uniek boek. Het is denk ik voor het eerst dat in een boek het thema persoonlijk leiderschap vanuit zowel de theoretisch-filosofische als de casuïstische als de pragmatische hoek wordt beschouwd.” Chris den Daas schreef een recensie op linkedin.

Enkele reacties van lezers:

  • “Het boek daagt je uit tot nadenken en je ideeën in de waagschaal te stellen.”
  • “Het gaat niet over vaardigheden aanleren, maar kijken op een andere manier.” 
  • “Fantastische insteek als je verder en dieper wilt gaan.”
  • “Het legt bloot waar ik goed in ben en waaraan het schort. En ik krijg handvatten om aan de slag te gaan.”
  • “Ik krijg theoretische kapstokken aangeleverd om leiding te geven aan mijn eigen leven.” 

Verkoop

3 april 2018 is het boek verschenen. Heb je interesse en wil je het boek bestellen dan stel ik dat zeer op prijs.

Acties

Bestel 10 boeken of meer en ik kom langs voor een gratis gesprek hoe jij, je team of je organisatie, een boost kan geven aan persoonlijke ontwikkeling en Excelleren in vrijheid mogelijk kan maken.

Bestel 40 boeken en ik verzorg een gratis workshop Excelleren in vrijheid (ter waarde van € 1.250).

Presentatie over het boek

Wil je een presentatie over het boek en de visie op persoonlijke ontwikkeling? Neem dan contact met me op.

peter.roemeling@peterroemeling.nl

+31(0)6 539 395 56

icon_linkedin_32 icon_twitter_32

Meer informatie en artikelen?

Wil je meer informatie over, en artikelen van, mij? Kijk dan op mijn persoonlijke pagina.